5x kleur op je lip

Winterdip


De lente is weer aangebroken! Daarom is het tijd voor: kleur. Op je lippen bijvoorbeeld. Met een mooie lippenstift transformeer je jouw gezicht in een stralend smoeltje. Voor welke kleur ga jij?

Mooi rood is niet...

Een kleur die eigenlijk tijdloos is als het aankomt op lippenstift: rood. En niet alleen vandaag, zoals Marco Borsato zingt, maar elke dag deze lente. Van bordeaux, diep rood tot en met oranjerood. Een mooie, verleidelijk rode mond maakt je outfit compleet. Zo staat de intens rode kleur Indépendante van Chanel super fashionable met een contrasterende kobaltblauwe top.  

Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour Independante


Parfum.nl Gothic Lips

Go gothic met donkere tinten!

Toegegeven, het is wat gewaagd. Maar heb je een beetje balls, dan ga je voor gothic lips. Natuurlijk wel op een glamourous manier, gothic glamour dus eigenlijk. Vele modebladen, waaronder de Parijse Vogue, zijn het erover eens: de donkere lippen van Rihanna zou elke vrouw moeten proberen. Ga voor bloedrood of een donkere wijnkleur à la Estée Lauder’s Insolent Plum.

E.Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick Insolent Plum


Parfum.nl 2color Lips

Statement lippen maak je met twee kleuren

Met een opvallende kleur op je lippen maak je écht statement. Laat ze zien, die zoenlippen! Ga voor neon paars, donker met glitters of two-toned. Ze mogen zo opvallend mogelijk zijn. En niet alleen omdat het de trend is, maar juist omdat jij dat wil. Laat je creativiteit de vrije loop en kleur niet binnen de liplijntjes. Go risky met deze creamy lipstick van Dolce & Gabbana.

D&G Classic Cream Lipstick Risky


Parfum.nl Nude Lips

Geef je bloot met nude

Ook met iets minder kleur, val jij deze lente op. Sterker nog: een mooie nude-kleur is óók een kleur en maakt je look natuurlijk mooi. Met een mooie effen huid, minimale oogmake-up en een prachtige nude-kleur op je lippen, laat je jouw natuurlijke schoonheid het beste zien. Van lichtbruin tot peachy. Neem bijvoorbeeld deze prachtige nude lipstick van Chanel. Het is er wel, maar toch ook niet …

Chanel Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Colour Mademoiselle


Parfum.nl Glossy Lips

Imperfectie = perfectie met blurry roze

Hoera voor alle niet-perfectionisten onder ons! Ben je een beetje slordig met het aanbrengen van je lippenstift, dan zit je goed dit seizoen. We hebben het over “blurry lips”. Maak ze eenvoudig met een mooie roze tint en een gloss of balsem. Dip wat lippenstift op je lippen en gooi er een gloss overheen. Of gebruik een lippenstift en balm in één, zoals de Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm van Clinique!

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm Woppin Watermelon

Copyright © 2018 Parfum.nl