Skip to content
Hoe gebruik je bodymist

Hoe gebruik je bodymist

Bodymists (geparfumeerde sprays) zijn de nieuwe favorieten van onze beautyroutine. Omdat ze veel lichter zijn dan de klassieke parfums hebben ze veel pluspunten. Maar wat is nou precies een bodymist en hoe gebruik je hem? Je kunt dit product op verschillende manieren gebruiken. Ontdek hier hoe!

De geur van je favoriete douchegel of bodylotion langer bij je dragen, met slechts een kort spraytje! De bodymist is praktisch. Hij past namelijk gemakkelijk in je tas, zodat je hem eenvoudig overal mee naartoe neemt en hem op elk moment van de dag kunt gebruiken. Het is een nieuwe manier om je even op te frissen!

Hoe gebruik je een bodymist?
Meteen na het douchen, spray je de bodymist op je lichaam en op je haar. Omdat het product heel licht is en geleidelijk aan vervliegt, kun je het meerdere keren per dag gebruiken. Eigenlijk is het net als het even bijwerken van je make-up.

De bodymist is ook een handige manier om je haar even op te frissen want soms ruikt je haar door je dagelijkse omgeving (tram, vervuiling, sigarettenrook etc.) gewoon wat minder fris. Je kan een bodymist uiteraard ook als kamerspray of autospray gebruiken, er zijn eindeloze mogelijkheden!

Ga je vanavond uit en wil je een meer uitgesproken parfum dragen? Geen probleem, de lichte geur van de bodymist vermengt zich niet met die van je parfum.

Het is duidelijk: bodymists zijn echt een superfijne nieuwe beautygewoonte! Ze zijn heel handig in gebruik én ze zijn er in veel verschillende geuren! Kies de geur die bij je stemming past.

Shop nu

Flower By Kenzo Hair & Body Mist

Kenzo
100 ml • € 24,60

Happy Buddha Hair & Body Mist

Rituals
50 ml • € 17,90

Love Fragrance Mist

Victoria Secret
75 ml • € 13,30

Dragon's Blood Essence Mist Hydrate & Tone

Rodial
100 ml • € 34,70

Bombshell Nights Fragrance Mist

Victoria Secret
250 ml • € 11,95

White Musk Fragrance Mist Brume Parfumee

The Body Shop
100 ml • € 14,70

Noir Tease Scented Body Mist

Victoria Secret
75 ml • € 16,00

Bombshell Body Mist

Victoria Secret
75 ml • € 15,20