Hydratatie

Behalve dat het comfortabel aanvoelt, is een gehydrateerde huid ook een belangrijke factor in hoe je huid zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen. Sterker nog, een goed gehydrateerde huid, van binnen en van buiten, zal over het algemeen stralender zijn, minder dof, en vooral minder gevoelig voor de kleine fijne lijntjes.

 

Je huid van binnenuit hydrateren betekent dagelijks 1,5 tot 2 liter water drinken per dag. Dit zijn ongeveer 9 glazen water. Als je daar moeite mee hebt, kun je het water aromatiseren met vers citroensap en een paar muntblaadjes.

Je huid reinigen is de eerste stap in elke routine, voor een gezonde en schone huid. Voorkom dat make-upresten in de opperhuid dringen. Bovendien voorkomt een perfect gereinigde huid verstopping van de poriën. Zo is je huid klaar om een hydraterende product diep te absorberen.

Wekelijks een gezichtsmasker aanbrengen is belangrijk om specifieke problemen aan te pakken.

Een serum vermenigvuldigt de effecten van je crème. Breng daarom een geschikt serum aan na het reinigen van je huid, net voor je hydraterende crème. Het is ook belangrijk om te kiezen voor een dagcrème en een nachtcrème.

Om je huid van buitenaf te hydrateren is het belangrijk om een verzorging te kiezen die is past bij je huidtype. Gebruik alleen producten die perfect bij je huid passen.


Weet je niet wat je huidtype is? No worries, ontdek hier jouw huidtype.


Shop nu


Copyright Parfum.nl © 2022 All rights reserved.