Skip to content
Tips voor glanzend haar

Tips voor glanzend haar

Hoe gezonder het haar des te mooier de coupe! Onze Parfum.nl experts vertellen je hoe jij mooie glanzende lokken kan creëren!

Haren kammen:
Het haar kan van buitenaf ook gezond en glanzend worden door het gebruik van de juiste producten en technieken. Zo is het belangrijk dat wanneer je het nat haar kamt, je dit met een grove kam doet. Zo beschadig je het haar zo min mogelijk.

Serum:
Na het kammen van het haar is het slim om een haarserum aan te brengen. Het gebruik van een haarserum maakt het haar ontzettend zacht en glanzend. Daarnaast beschermt een serum het haar en gaat het gespleten punten tegen.

Bescherming:
Je haar stylen met hittetools kan prachtige resultaten opleveren, maar hou altijd rekening dat je het haar beschermt met een hittebescherming. Veel van onze klanten zweren bij de hittebescherming van Biosilk die tegelijkertijd ook een serum is en het haar beschermt en glans geeft. Gebruik het liefst zo min mogelijk hittetools. Als je het haar toch behandeld met een hitte tool, gebruik dan een hittebeschermer. Het haar krijgt hier door een beschermlaag, zo raken de haarschubben minder beschadigd en behoudt het een gezonde glans.

De juiste combinatie:
Ieder haarprobleem heeft zo zijn juiste combinatie aan haarverzorging nodig. Zo kan het haar bijvoorbeeld droog, breekbaar, dof, pluizig of statisch zijn. Ga na wat het haarprobleem is en kies vervolgens de daarbij passende shampoo en conditioner. Het gebruik van de juiste producten maakt het haar sterk en geeft het haar een prachtige glans. Producten zonder parabenen beschadigen het minst!

Haarmaskers:
Om het haar super glanzend en zacht te maken is het gebruik van een haarmasker een ideale oplossing. Kies een masker dat het haar verzorgt en verzacht. Wij raden aan een haarmasker 1 keer per week te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Wassen:
Het haar heeft van nature een vetlaag ter bescherming van het haar en de hoofdhuid. Als je het haar vaak wast, verdwijnt de beschermende vetlaag waardoor het haar dof en slap wordt. Deze laag behoud je het langst wanneer je het haar maximaal twee keer in de week wast. Dus voor mooi en glanzend haar, was je haar zo min mogelijk!

Shop nu

Elixir Ultime Radiance Sublimating Oil

Kerastase
100 ml • € 33,00

Silk Therapy Treatment

Biosilk
355 ml • € 26,95

Heat Relief Thermal Protector & Cond. Mist

Aveda
100 ml • € 37,20

SE Prokeratin Liss Unlimited Masque

L'Oreal
250 ml • € 10,40

Discipline Maskeratine Mask

Kerastase
200 ml • € 37,60

Kerasilk Color Intensive Mask

Goldwell
200 ml • € 11,45

Color Complete Protect & Prevent Spray

Moroccanoil
160 ml • € 19,85

Forticea Stimulating Shampoo

Rene Furterer
250 ml • € 17,40

Lumicia Illum. Shine Conditioner

Rene Furterer
150 ml • € 13,40

Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo

Kerastase
1000 ml • € 57,75