Waarom je een serum moet toevoegen aan je gezichtsverzorging?

Misschien gebruik je dagelijks al een dag of nachtcrème, voor optimale huidverzorging kun je een serum toevoegen aan je gezichtsverzorging. Wat nou precies het verschil is tussen een crème en serum leggen we je uit!

Een serum heeft een hogere concentratie actieve werkstoffen. Een serum is niet vet en laat geen plakkerig laagje op je huid achter, de moleculen van een serum zijn veel kleiner waardoor deze makkelijker in de diepere huidlagen doordringen. Een serum geeft extra voeding, terwijl een crème een beschermende laag op je huid achterlaat. Daarom is het verstandig om een serum te combineren met een verzorgende dag- of nachtcrème.

 

Het aantal waardevolle en actieve ingrediënten zijn in hoge concentraties aanwezig, dit maakt de aanschaf van een serum duurder dan een crème. Maar de hoge concentratie aan werkzame stoffen zorgt ervoor dat je maar heel weinig van een serum nodig hebt.

 

Breng een paar druppels aan op je gewassen vingertoppen en masseer hier je gezicht en hals mee in. Breng daarna een dag- of nachtcrème aan.

 


Shop nu

Copyright Parfum.nl © 2022 All rights reserved.