Skip to content
Flower Power
Rozen, viooltjes, jasmijn, lavendel, oranjebloesems, lelietjes van dale en nog veel meer. Bloemige parfums, ze zijn heerlijk en wij zijn er gek op! Voor vrouwen zijn het de meest populaire parfums. Ze zijn heerlijk zacht, romantisch en vrouwelijk en zullen je gegarandeerd van de lente tot de winter het hele jaar levendig houden. Echter, parfums gevuld met bloemen zijn net zo goed en ideaal voor mannen. Hoewel de bloemige noten meestal geassocieerd worden met vrouwelijkheid, worden er ook enorme hoeveelheden bloemen gebruikt in mannen parfums. Vaak verschillen de samenstellingen, zo worden de bloemige noten gemengd met een pittige of peperige ondertoon. Ontdek van welke bloem jouw hart sneller gaat slaan in onze bloemige favorieten van deze week!
Onze favorieten

Versace The Dreamer Eau de Toilette Spray

Vanaf € 22,70

Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum Spray

Vanaf € 40,00

Kenzo Power Pour Homme Eau de Toilette Spray

€ 40,00

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray

Vanaf € 29,50

Dior Homme Intense Eau de Parfum Spray

Vanaf € 65,30

Gucci Bloom Eau de Parfum Spray

Vanaf € 45,60

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette Spray

Vanaf € 28,50

Armani Si Fiori Eau de Parfum Spray

Vanaf € 54,00

Coach Floral Eau de Parfum Spray

Vanaf € 28,00

Gucci Flora Eau de Toilette Spray

Vanaf € 46,90

Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum Spray

Vanaf € 81,30

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette Spray

Vanaf € 55,00
Blog artikelen

blog post: Alles over aftershave

Alles over aftershave
Blog
Alles over aftershave
Je wilt een aftershave kopen en komt dan allerlei namen tegen zoals aftershave lotion en aftershave balsem. Maar welk product is nou precies geschikt voor jouw huid? Onze Parfum.nl Experts zullen je daarom uitleggen wat de verschillen zijn en welke soort aftershave je het beste kan gebruiken!

blog post: Giftguide voor tieners

Giftguide voor tieners
Blog
Giftguide voor tieners
In deze tijd van selfies is het voor tieners belangrijker dan ooit om er goed uit te zien. Een beautycadeautje is dus altijd een goed idee! Onze Parfum.nl Experts laten je graag producten zien waar elke tiener blij mee zal zijn!

blog post: Mascara hacks

Mascara hacks
Blog
Mascara hacks
Krullen, zig zaggen, smeren: het aanbrengen van mascara is een stuk complexer dan veel vrouwen denken. Tenminste, als je voor het beste resultaat wil gaan. Goed nieuws: de experts van Parfum.nl delen de beauty hacks om je droom wimpers te krijgen!

blog post: Voorkom droge lippen

Voorkom droge lippen
Blog
Voorkom droge lippen
Hoewel we ditmaal niet een extreem koude winter hebben, merk je toch dat je lippen droog en branderig kunnen aanvoelen. De Parfum.nl experts helpen je om droge lippen te voorkomen!