Skip to content
Flower Power
Rozen, viooltjes, jasmijn, lavendel, oranjebloesems, lelietjes van dale en nog veel meer. Bloemige parfums, ze zijn heerlijk en wij zijn er gek op! Voor vrouwen zijn het de meest populaire parfums. Ze zijn heerlijk zacht, romantisch en vrouwelijk en zullen je gegarandeerd van de lente tot de winter het hele jaar levendig houden. Echter, parfums gevuld met bloemen zijn net zo goed en ideaal voor mannen. Hoewel de bloemige noten meestal geassocieerd worden met vrouwelijkheid, worden er ook enorme hoeveelheden bloemen gebruikt in mannen parfums. Vaak verschillen de samenstellingen, zo worden de bloemige noten gemengd met een pittige of peperige ondertoon. Ontdek van welke bloem jouw hart sneller gaat slaan in onze bloemige favorieten van deze week!
Onze favorieten

Armani Si Fiori Eau de Parfum Spray

€ 92,10

Chanel Platinum Egoiste Pour Homme Eau de Toilette Spray

€ 73,25

Coach Floral Eau de Parfum Spray

€ 32,95

Dior Homme Intense Eau de Parfum Spray

€ 70,60

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette Spray

€ 73,25

Gucci Bloom Eau de Parfum Spray

€ 47,75

Gucci Flora Eau de Toilette Spray

€ 51,00

Kenzo Power Pour Homme Eau de Toilette Spray

€ 36,95

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray

€ 65,20

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette Spray

€ 48,35

Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette Spray

€ 37,60

Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum Spray

€ 88,05
Blog artikelen

blog post: Cadeaus onder de € 30,-

Cadeaus onder de € 30,-
Blog
Cadeaus onder de € 30,-
Kerst 2021: Het duurt nog even, maar wat ons betreft kunnen de voorbereidingen niet vroeg genoeg beginnen. Zeker als het gaat om cadeautjes kan het een hele opgave zijn om het perfecte kerstcadeau te vinden voor je partner, kinderen, familie en/of vrienden. Wij helpen je dan ook graag op weg en zochten de leukste kerstcadeautjes onder de € 30 uit!

blog post: Het ideale cadeau: geschenksets

Het ideale cadeau: geschenksets
Blog
Het ideale cadeau: geschenksets
Een parfum geschenkset is misschien wel één van de meest voorkomende cadeaus. Daarom vinden wij het leuk om ook in deze categorie wat cadeautips te geven. Bij Parfum.nl scoor je namelijk voor iedereen cadeautjes!

blog post: Voorkom droge lippen

Voorkom droge lippen
Blog
Voorkom droge lippen
Hoewel we ditmaal niet een extreem koude winter krijgen, merk je toch dat je lippen droog en branderig kunnen aanvoelen. De Parfum.nl experts helpen je om droge lippen te voorkomen!

blog post: Lentegeuren

Lentegeuren
Blog
Lentegeuren
Langzaam kunnen de winterjassen de kast in en bereiden we ons voor op de langere dagen, we kijken uit naar de lente. De lente is het seizoen wat we het beste kunnen ruiken, en omdat de lente om de hoek staat mag een frisse lentegeur niet ontbreken. We hebben de drie beste geuren voor je op een rijtje gezet.