Skip to content
Flower Power
Rozen, viooltjes, jasmijn, lavendel, oranjebloesems, lelietjes van dale en nog veel meer. Bloemige parfums, ze zijn heerlijk en wij zijn er gek op! Voor vrouwen zijn het de meest populaire parfums. Ze zijn heerlijk zacht, romantisch en vrouwelijk en zullen je gegarandeerd van de lente tot de winter het hele jaar levendig houden. Echter, parfums gevuld met bloemen zijn net zo goed en ideaal voor mannen. Hoewel de bloemige noten meestal geassocieerd worden met vrouwelijkheid, worden er ook enorme hoeveelheden bloemen gebruikt in mannen parfums. Vaak verschillen de samenstellingen, zo worden de bloemige noten gemengd met een pittige of peperige ondertoon. Ontdek van welke bloem jouw hart sneller gaat slaan in onze bloemige favorieten van deze week!
Onze favorieten

Versace The Dreamer Eau de Toilette Spray

Vanaf € 23,95

Kenzo Power Pour Homme Eau de Toilette Spray

€ 43,95

Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum Spray

Vanaf € 44,95

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray

Vanaf € 40,95

Gucci Bloom Eau de Parfum Spray

Vanaf € 51,95

Gucci Flora Eau de Toilette Spray

Vanaf € 48,95

Dior Homme Intense Eau de Parfum Spray

Vanaf € 78,00

Coach Floral Eau de Parfum Spray

Vanaf € 26,95

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette Spray

Vanaf € 40,95

Armani Si Fiori Eau de Parfum Spray

Vanaf € 63,95

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette Spray

Vanaf € 61,00

Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum Spray

Vanaf € 102,95
Blog artikelen

blog post: Verschil tussen EDP en EDT

Verschil tussen EDP en EDT
Blog
Verschil tussen EDP en EDT
Er zijn verschillende soorten geuren, maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen parfum, Eau de Parfum (EDP), Eau de Toilette (EDT) en Eau de Cologne (EDC)?

blog post: Hydratatie

Hydratatie
Blog
Hydratatie
Behalve dat het comfortabel aanvoelt, is een gehydrateerde huid ook een belangrijke factor in hoe je huid zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen. Sterker nog, een goed gehydrateerde huid, van binnen en van buiten, zal over het algemeen stralender zijn, minder dof, en vooral minder gevoelig voor de kleine fijne lijntjes.

blog post: 10 favoriete dames parfums

10 favoriete dames parfums
Blog
10 favoriete dames parfums
Zoveel geuren, zoveel merken. Soms is het moeilijk te kiezen. Wij hebben 10 favoriete dames parfums op een rij gezet, zodat jij makkelijker kan beslissen!

blog post: Start anti-aging

Start anti-aging
Blog
Start anti-aging
De eerste tekenen van huidveroudering zijn rimpels en fijne lijntjes, een vale teint en een minder soepele huid. De huid wordt ze minder compact, levenskrachtig en comfortabel. Wees er optijd bij en geniet van een jongere uitstraling! Vanaf wanneer begin je, welke producten passen het best bij jou? Lees verder!