Skip to content
Flower Power
Rozen, viooltjes, jasmijn, lavendel, oranjebloesems, lelietjes van dale en nog veel meer. Bloemige parfums, ze zijn heerlijk en wij zijn er gek op! Voor vrouwen zijn het de meest populaire parfums. Ze zijn heerlijk zacht, romantisch en vrouwelijk en zullen je gegarandeerd van de lente tot de winter het hele jaar levendig houden. Echter, parfums gevuld met bloemen zijn net zo goed en ideaal voor mannen. Hoewel de bloemige noten meestal geassocieerd worden met vrouwelijkheid, worden er ook enorme hoeveelheden bloemen gebruikt in mannen parfums. Vaak verschillen de samenstellingen, zo worden de bloemige noten gemengd met een pittige of peperige ondertoon. Ontdek van welke bloem jouw hart sneller gaat slaan in onze bloemige favorieten van deze week!
Onze favorieten

Versace The Dreamer Eau de Toilette Spray

€ 19,50

Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum Spray

€ 34,30

Kenzo Power Pour Homme Eau de Toilette Spray

€ 36,95

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray

€ 65,20

Dior Homme Intense Eau de Parfum Spray

€ 70,60

Gucci Bloom Eau de Parfum Spray

€ 47,75

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette Spray

€ 48,35

Coach Floral Eau de Parfum Spray

€ 32,95

Armani Si Fiori Eau de Parfum Spray

€ 92,10

Gucci Flora Eau de Toilette Spray

€ 51,00

Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum Spray

€ 88,05

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette Spray

€ 73,25
Blog artikelen

blog post: Lentegeuren

Lentegeuren
Blog
Lentegeuren
Langzaam kunnen de winterjassen de kast in en bereiden we ons voor op de langere dagen, we kijken uit naar de lente. De lente is het seizoen wat we het beste kunnen ruiken, en omdat de lente om de hoek staat mag een frisse lentegeur niet ontbreken. We hebben de drie beste geuren voor je op een rijtje gezet.

blog post: Waarom je een serum moet toevoegen aan je gezichtsverzorging?

Waarom je een serum moet toevoegen aan je gezichtsverzorging?
Blog
Waarom je een serum moet toevoegen aan je gezichtsverzorging?
Misschien gebruik je dagelijks al een dag of nachtcrème, voor optimale huidverzorging kun je een serum toevoegen aan je gezichtsverzorging. Wat nou precies het verschil is tussen een crème en serum leggen we je uit!

blog post: SPF voor je gezicht

SPF voor je gezicht
Blog
SPF voor je gezicht
SPF staat voor Sun Protection Factor. Het beschermt je huid tegen schadelijke uv-stralen van de zon, die er altijd zijn, ook op een minder zonnige dag. Uv-stralen zijn de belangrijkste oorzaak van tekenen van huidveroudering, zoals bruine vlekjes, fijne lijntjes en rimpels en een doffe teint, maar kunnen ook de oorzaak zijn van huidkanker.

blog post: Alles over aftershave

Alles over aftershave
Blog
Alles over aftershave
Je wilt een aftershave kopen en komt dan allerlei namen tegen zoals aftershave lotion en aftershave balsem. Maar welk product is nou precies geschikt voor jouw huid? Onze Parfum.nl Experts zullen je daarom uitleggen wat de verschillen zijn en welke soort aftershave je het beste kan gebruiken!