Skip to content
The Forbidden Fruit
Het is de vrucht die zwaartekracht bracht door te vallen op het hoofd van Sir Isaac Newton. Het doelwit van boogschieter Willem Tell om zijn vrijheid te winnen. Maar ook het onschuldige, of niet zo onschuldige geschenk dat Sneeuwwitje kreeg van haar stiefmoeder die haar bijna doodde. De appel! Al sinds het verhaal van Adam en Eva schuilt er een mysterie rondom deze verboden vrucht. Zo puur en verfrissend maar ook zo mysterieus, sexy en verleidelijk. De mysterieuze appel inspireert al jaren de mooiste en heerlijkste parfums. Maar durf jij de verleiding aan?
Onze favorieten

Nina Ricci Nina Eau de Toilette Spray

Vanaf € 34,00

Dior Pure Poison Eau de Parfum Spray

Vanaf € 59,20

Dior Hypnotic Poison Eau de Toilette Spray

Vanaf € 39,00

Dior Poison Eau de Toilette Spray

Vanaf € 52,50

Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum Spray

€ 79,00

DKNY Golden Delicious Eau de Parfum Spray

€ 28,60

DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Spray

Vanaf € 36,90
Blog artikelen

blog post: Alles over aftershave

Alles over aftershave
Blog
Alles over aftershave
Je wilt een aftershave kopen en komt dan allerlei namen tegen zoals aftershave lotion en aftershave balsem. Maar welk product is nou precies geschikt voor jouw huid? Onze Parfum.nl Experts zullen je daarom uitleggen wat de verschillen zijn en welke soort aftershave je het beste kan gebruiken!

blog post: Giftguide voor tieners

Giftguide voor tieners
Blog
Giftguide voor tieners
In deze tijd van selfies is het voor tieners belangrijker dan ooit om er goed uit te zien. Een beautycadeautje is dus altijd een goed idee! Onze Parfum.nl Experts laten je graag producten zien waar elke tiener blij mee zal zijn!

blog post: Mascara hacks

Mascara hacks
Blog
Mascara hacks
Krullen, zig zaggen, smeren: het aanbrengen van mascara is een stuk complexer dan veel vrouwen denken. Tenminste, als je voor het beste resultaat wil gaan. Goed nieuws: de experts van Parfum.nl delen de beauty hacks om je droom wimpers te krijgen!

blog post: Voorkom droge lippen

Voorkom droge lippen
Blog
Voorkom droge lippen
Hoewel we ditmaal niet een extreem koude winter hebben, merk je toch dat je lippen droog en branderig kunnen aanvoelen. De Parfum.nl experts helpen je om droge lippen te voorkomen!