Skip to content
The Forbidden Fruit
Het is de vrucht die zwaartekracht bracht door te vallen op het hoofd van Sir Isaac Newton. Het doelwit van boogschieter Willem Tell om zijn vrijheid te winnen. Maar ook het onschuldige, of niet zo onschuldige geschenk dat Sneeuwwitje kreeg van haar stiefmoeder die haar bijna doodde. De appel! Al sinds het verhaal van Adam en Eva schuilt er een mysterie rondom deze verboden vrucht. Zo puur en verfrissend maar ook zo mysterieus, sexy en verleidelijk. De mysterieuze appel inspireert al jaren de mooiste en heerlijkste parfums. Maar durf jij de verleiding aan?
Onze favorieten

Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum Spray

€ 86,00

Dior Hypnotic Poison Eau de Toilette Spray

€ 55,80

Dior Poison Eau de Toilette Spray

€ 53,70

Dior Pure Poison Eau de Parfum Spray

€ 63,10

DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Spray

€ 35,95

DKNY Golden Delicious Eau de Parfum Spray

€ 27,55

Nina Ricci Nina Eau de Toilette Spray

€ 29,50
Blog artikelen

blog post: Cadeaus onder de € 30,-

Cadeaus onder de € 30,-
Blog
Cadeaus onder de € 30,-
Kerst 2021: Het duurt nog even, maar wat ons betreft kunnen de voorbereidingen niet vroeg genoeg beginnen. Zeker als het gaat om cadeautjes kan het een hele opgave zijn om het perfecte kerstcadeau te vinden voor je partner, kinderen, familie en/of vrienden. Wij helpen je dan ook graag op weg en zochten de leukste kerstcadeautjes onder de € 30 uit!

blog post: Het ideale cadeau: geschenksets

Het ideale cadeau: geschenksets
Blog
Het ideale cadeau: geschenksets
Een parfum geschenkset is misschien wel één van de meest voorkomende cadeaus. Daarom vinden wij het leuk om ook in deze categorie wat cadeautips te geven. Bij Parfum.nl scoor je namelijk voor iedereen cadeautjes!

blog post: Voorkom droge lippen

Voorkom droge lippen
Blog
Voorkom droge lippen
Hoewel we ditmaal niet een extreem koude winter krijgen, merk je toch dat je lippen droog en branderig kunnen aanvoelen. De Parfum.nl experts helpen je om droge lippen te voorkomen!

blog post: Lentegeuren

Lentegeuren
Blog
Lentegeuren
Langzaam kunnen de winterjassen de kast in en bereiden we ons voor op de langere dagen, we kijken uit naar de lente. De lente is het seizoen wat we het beste kunnen ruiken, en omdat de lente om de hoek staat mag een frisse lentegeur niet ontbreken. We hebben de drie beste geuren voor je op een rijtje gezet.