Skip to content
The Forbidden Fruit
Het is de vrucht die zwaartekracht bracht door te vallen op het hoofd van Sir Isaac Newton. Het doelwit van boogschieter Willem Tell om zijn vrijheid te winnen. Maar ook het onschuldige, of niet zo onschuldige geschenk dat Sneeuwwitje kreeg van haar stiefmoeder die haar bijna doodde. De appel! Al sinds het verhaal van Adam en Eva schuilt er een mysterie rondom deze verboden vrucht. Zo puur en verfrissend maar ook zo mysterieus, sexy en verleidelijk. De mysterieuze appel inspireert al jaren de mooiste en heerlijkste parfums. Maar durf jij de verleiding aan?
Onze favorieten

Nina Ricci Nina Eau de Toilette Spray

€ 29,50

Dior Hypnotic Poison Eau de Toilette Spray

€ 55,80

Dior Pure Poison Eau de Parfum Spray

€ 63,10

Dior Poison Eau de Toilette Spray

€ 53,70

Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum Spray

€ 86,00

DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Spray

€ 35,95

DKNY Golden Delicious Eau de Parfum Spray

€ 27,55
Blog artikelen

blog post: Lentegeuren

Lentegeuren
Blog
Lentegeuren
Langzaam kunnen de winterjassen de kast in en bereiden we ons voor op de langere dagen, we kijken uit naar de lente. De lente is het seizoen wat we het beste kunnen ruiken, en omdat de lente om de hoek staat mag een frisse lentegeur niet ontbreken. We hebben de drie beste geuren voor je op een rijtje gezet.

blog post: Waarom je een serum moet toevoegen aan je gezichtsverzorging?

Waarom je een serum moet toevoegen aan je gezichtsverzorging?
Blog
Waarom je een serum moet toevoegen aan je gezichtsverzorging?
Misschien gebruik je dagelijks al een dag of nachtcrème, voor optimale huidverzorging kun je een serum toevoegen aan je gezichtsverzorging. Wat nou precies het verschil is tussen een crème en serum leggen we je uit!

blog post: SPF voor je gezicht

SPF voor je gezicht
Blog
SPF voor je gezicht
SPF staat voor Sun Protection Factor. Het beschermt je huid tegen schadelijke uv-stralen van de zon, die er altijd zijn, ook op een minder zonnige dag. Uv-stralen zijn de belangrijkste oorzaak van tekenen van huidveroudering, zoals bruine vlekjes, fijne lijntjes en rimpels en een doffe teint, maar kunnen ook de oorzaak zijn van huidkanker.

blog post: Alles over aftershave

Alles over aftershave
Blog
Alles over aftershave
Je wilt een aftershave kopen en komt dan allerlei namen tegen zoals aftershave lotion en aftershave balsem. Maar welk product is nou precies geschikt voor jouw huid? Onze Parfum.nl Experts zullen je daarom uitleggen wat de verschillen zijn en welke soort aftershave je het beste kan gebruiken!