Skip to content
The Forbidden Fruit
Het is de vrucht die zwaartekracht bracht door te vallen op het hoofd van Sir Isaac Newton. Het doelwit van boogschieter Willem Tell om zijn vrijheid te winnen. Maar ook het onschuldige, of niet zo onschuldige geschenk dat Sneeuwwitje kreeg van haar stiefmoeder die haar bijna doodde. De appel! Al sinds het verhaal van Adam en Eva schuilt er een mysterie rondom deze verboden vrucht. Zo puur en verfrissend maar ook zo mysterieus, sexy en verleidelijk. De mysterieuze appel inspireert al jaren de mooiste en heerlijkste parfums. Maar durf jij de verleiding aan?
Onze favorieten

Nina Ricci Nina Eau de Toilette Spray

Vanaf € 31,95

Dior Hypnotic Poison Eau de Toilette Spray

Vanaf € 42,50

Dior Pure Poison Eau de Parfum Spray

Vanaf € 71,00

Dior Poison Eau de Toilette Spray

Vanaf € 57,95

DKNY Golden Delicious Eau de Parfum Spray

€ 32,95

Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum Spray

€ 100,00

DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Spray

Vanaf € 35,95
Blog artikelen

blog post: Verschil tussen EDP en EDT

Verschil tussen EDP en EDT
Blog
Verschil tussen EDP en EDT
Er zijn verschillende soorten geuren, maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen parfum, Eau de Parfum (EDP), Eau de Toilette (EDT) en Eau de Cologne (EDC)?

blog post: Hydratatie

Hydratatie
Blog
Hydratatie
Behalve dat het comfortabel aanvoelt, is een gehydrateerde huid ook een belangrijke factor in hoe je huid zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen. Sterker nog, een goed gehydrateerde huid, van binnen en van buiten, zal over het algemeen stralender zijn, minder dof, en vooral minder gevoelig voor de kleine fijne lijntjes.

blog post: 10 favoriete dames parfums

10 favoriete dames parfums
Blog
10 favoriete dames parfums
Zoveel geuren, zoveel merken. Soms is het moeilijk te kiezen. Wij hebben 10 favoriete dames parfums op een rij gezet, zodat jij makkelijker kan beslissen!

blog post: Start anti-aging

Start anti-aging
Blog
Start anti-aging
De eerste tekenen van huidveroudering zijn rimpels en fijne lijntjes, een vale teint en een minder soepele huid. De huid wordt ze minder compact, levenskrachtig en comfortabel. Wees er optijd bij en geniet van een jongere uitstraling! Vanaf wanneer begin je, welke producten passen het best bij jou? Lees verder!