Skip to content
Dames
Elke vrouw zorgt graag goed voor haar uiterlijk. Je vindt hier allerlei producten, een breed assortiment aan originele merk parfums tot verzorgingsproducten, make-up en haarverzorging.
Collectie
Flower Power
Collectie
The Forbidden Fruit
Blog artikelen

blog post: 10 favoriete heren parfums

10 favoriete heren parfums
Blog
10 favoriete heren parfums
Ben je op zoek naar een nieuw parfum of juist naar het perfecte cadeau voor je vriend? Ontdek onze 10 favoriete heren parfums en laat je inspireren.

blog post: Het ideale cadeau: geschenksets

Het ideale cadeau: geschenksets
Blog
Het ideale cadeau: geschenksets
Een parfum geschenkset is misschien wel één van de meest voorkomende cadeaus. Daarom vinden wij het leuk om ook in deze categorie wat cadeautips te geven. Bij Parfum.nl scoor je namelijk voor iedereen cadeautjes!

blog post: Hoe gebruik je bodymist

Hoe gebruik je bodymist
Blog
Hoe gebruik je bodymist
Bodymists (geparfumeerde sprays) zijn de nieuwe favorieten van onze beautyroutine. Omdat ze veel lichter zijn dan de klassieke parfums hebben ze veel pluspunten. Maar wat is nou precies een bodymist en hoe gebruik je hem? Je kunt dit product op verschillende manieren gebruiken. Ontdek hier hoe!

blog post: Lang en gezond haar

Lang en gezond haar
Blog
Lang en gezond haar
De droom van vele: lang en gezond haar. Even je verwachting managen: Haar groeit gemiddeld 1 tot 1,5 centimeter per maand en wij hebben geen wetenschappelijk bewijs kunnen vinden dat je haar sneller kunt laten groeien. Er bestaan echter wel ‘hacks’ die je haar helpen met groeien! Met de juiste producten en geduld kom je al heel ver. Wij geven je de hacks om je droom lengte te bereiken.