Skip to content
Haarverzorging
De categorie haarverzoring voor dames bij Parfum.nl biedt je precies aan wat je nodig hebt om je haar te verzorgen. Van shampoo's tot styling producten, altijd iets voor jou!
Onze favorieten

Tigi Bh Superstar Queen For A Day Spray

€ 6,95

Collistar Anti-Hair Loss Revitalizing Shampoo

€ 10,95

L'Oreal Mythic Oil Nourishing Oil

€ 17,95

Fudge Hair Shaper Original

€ 13,95

Goldwell StyleSign Crystal Turn

€ 9,95

Goldwell StyleSign Big Finish

Vanaf € 9,95
Blog artikelen

blog post: Verschil tussen EDP en EDT

Verschil tussen EDP en EDT
Blog
Verschil tussen EDP en EDT
Er zijn verschillende soorten geuren, maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen parfum, Eau de Parfum (EDP), Eau de Toilette (EDT) en Eau de Cologne (EDC)?

blog post: Hydratatie

Hydratatie
Blog
Hydratatie
Behalve dat het comfortabel aanvoelt, is een gehydrateerde huid ook een belangrijke factor in hoe je huid zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen. Sterker nog, een goed gehydrateerde huid, van binnen en van buiten, zal over het algemeen stralender zijn, minder dof, en vooral minder gevoelig voor de kleine fijne lijntjes.

blog post: 10 favoriete dames parfums

10 favoriete dames parfums
Blog
10 favoriete dames parfums
Zoveel geuren, zoveel merken. Soms is het moeilijk te kiezen. Wij hebben 10 favoriete dames parfums op een rij gezet, zodat jij makkelijker kan beslissen!

blog post: Start anti-aging

Start anti-aging
Blog
Start anti-aging
De eerste tekenen van huidveroudering zijn rimpels en fijne lijntjes, een vale teint en een minder soepele huid. De huid wordt ze minder compact, levenskrachtig en comfortabel. Wees er optijd bij en geniet van een jongere uitstraling! Vanaf wanneer begin je, welke producten passen het best bij jou? Lees verder!