Skip to content
Heren
Ook mannen zorgen graag voor hun uiterlijk! Je vindt hier allerlei producten, van een breed assortiment aan originele merk parfums tot haarverzorging, crèmes voor de mannenhuid, douchegels, aftershaves en deodoranten.
Collectie
Flower Power
Collectie
The Forbidden Fruit
Blog artikelen

blog post: 10 favoriete heren parfums

10 favoriete heren parfums
Blog
10 favoriete heren parfums
Ben je op zoek naar een nieuw parfum of juist naar het perfecte cadeau voor je vriend? Ontdek onze 10 favoriete heren parfums en laat je inspireren.

blog post: Lang en gezond haar

Lang en gezond haar
Blog
Lang en gezond haar
De droom van vele: lang en gezond haar. Even je verwachting managen: Haar groeit gemiddeld 1 tot 1,5 centimeter per maand en wij hebben geen wetenschappelijk bewijs kunnen vinden dat je haar sneller kunt laten groeien. Er bestaan echter wel ‘hacks’ die je haar helpen met groeien! Met de juiste producten en geduld kom je al heel ver. Wij geven je de hacks om je droom lengte te bereiken.

blog post: Avondroutine gezichtsverzorging

Avondroutine gezichtsverzorging
Blog
Avondroutine gezichtsverzorging
Eindig jij de dag al met een vaste gezichtsverzorgingsroutine? Dat kunnen we je aanraden, want het doet je huid erg goed. ’s Nachts komt je huid op adem en herstelt zich. Hoe je het doet, welke producten je het beste gebruikt en in welke volgorde, hebben we voor je op een rijtje gezet.

blog post: Alles over baardverzorging

Alles over baardverzorging
Blog
Alles over baardverzorging
Baarden zijn helemaal in! Veel mannen geven het groeien van een baard op, omdat ze last krijgen van irritaties, schilfers of gespleten haren. No worries, want met de juiste producten en verzorging voorkom je dit!