Over Parfum.nl

Parfum is meer dan een product waardoor je heerlijk ruikt de hele dag. Elk parfum betekent iets anders voor iedereen.
Het kan een weerspiegeling zijn van je humeur. Misschien een boost voor je zelfvertrouwen?
Wellicht roept het herinneringen op. Of misschien is het juist een cadeau voor iemand anders?

Maar bovenal is parfum is iets persoonlijks. En dat is precies waar parfum.nl voor staat, een persoonlijke ervaring. Maar hoewel we Parfum.nl heten hebben we nog honderden andere beauty producten klaar om ontdekt te worden. Dus voor iedereen moet er bij ons iets moois te vinden zijn. Wat wij beloven is ALTIJD IETS VOOR JOU!

Daarnaast bestaat het team uit mix van ervaren commerciële- en customerservice gerichte enthousiaste mensen met maar één motto: “De klant is koning”. Dit klinkt misschien ouderwets, maar dit concept is juist wat wij vinden dat steeds meer ontbreekt.

Dus na onze make-over zijn we als een jong bedrijf klaar voor een frisse start. Maar elke dag groeien we nog en worden beter! Hoe gaan we dat doen? Simpel, met een groot aanbod, actuele prijzen, dé originele merken, weekacties, speciale aanbiedingen, maar ook met tips en adviezen voor elke klant.

Want wij begrijpen dat het wel lastig blijft om iets te kopen zonder het te kunnen testen zoals in de winkel. Een parfum inschatten zonder hem te ruiken is bijvoorbeeld best moeilijk. Maar wij willen het voor iedereen zo gemakkelijk en zo leuk mogelijk maken.

Parfum.nl is dé site om de perfect keuze te ontdekken!

Copyright Parfum.nl © 2022 All rights reserved.