Retourbeleid van Parfum.nl

Ik heb 
mijn bestelling ontvangen maar wil deze toch annuleren, kan dat?

Ja. Binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen kan je je bestelling herroepen. Dit kan je doen door een email te sturen aan customerservice@parfum.nl onder vermelding van je naam, adres en ordernummer. Je kunt daarbij ook het Model Formulier voor Herroeping gebruiken, maar dit is niet verplicht.


Moet ik een reden opgeven voor het annuleren van de bestelling?

Nee. Je bent niet verplicht een reden op te geven, maar om onze dienstverlening te kunnen verbeteren stellen wij het uiteraard wel op prijs indien je een reden opgeeft.


Wat als ik het product heb gebruikt?

Dan vervalt het 
recht op (volledige) terugbetaling. Wij kunnen je alleen het volledige bedrag terugstorten indien
 het product onbeschadigd is, (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking en in de originele staat verkeert.

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.


Binnen hoeveel tijd kan ik het product terugsturen?


Het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je ons hebt laten weten dat je de bestelling wilt annuleren. Je kan er ook voor kiezen om de producten te retourneren binnen de bedenktermijn en in het retourpakket een mededeling te voegen waaruit de wens tot herroeping blijkt. In dit geval dien je dus de producten te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Dit is slechts anders als je je retour vooraf aanmeldt (zoals hierboven omschreven).


Hoe moet ik het product terugsturen?

Het product kun je 
in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) terugsturen naar het volgende adres:

Parfum.nl
Antonius Matthaeuslaan 18
3515 AS Utrecht


Ben ik verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens het terugsturen?

Ja. Als het product tijdens het terugsturen beschadigd raakt, dan ben
 jij verantwoordelijk voor deze schade. Zorg dus het product goed is ingepakt zodat de kans
 op schade beperkt blijft.


Moet ik kosten betalen voor het terugsturen?

Ja. De kosten voor het terugsturen komen voor jouw rekening.


Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Je krijgt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaardverzendkosten) terug voor producten die onbeschadigd, (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking en in originele staat verkeren. Wij storten het geld terug op dezelfde rekening die je hebt gebruikt om de bestelling af te rekenen.

Indien je een deel van de bestelling houdt, worden de verzendkosten niet vergoed. Wij mogen wachten met terugbetaling 
tot wij de producten hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Copyright © 2018 Parfum.nl