Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen je aankoop te herroepen. De termijn voor herroeping gaat in op de dag dat je jouw aankoop ontvangt. Het aankoopbedrag + de verzendkosten worden in dat geval volledig aan je terugbetaald.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

Het retouradres:

Parfum.nl
Rondeboslaan 35
9936 BJ Delfzijl

Je dient de bestelde producten in goede, ongebruikte staat in de originele en ongeopende verpakking te retourneren.

Het is niet mogelijk om je aankoop te ruilen voor een ander product. Je moet zelf een nieuwe bestelling te plaatsen. 

Klik hier voor het herroepingsformulier

Indien het niet mogelijk is om dit herroepingsformulier te gebruiken dan vragen wij om een notitie aan het pakket toe te voegen met het ordernummer en de reden van retourneren.

Het verwerken en terugbetalen van je retourzending kan maximaal 2 weken duren. Terugbetaling vindt pas plaats nadat wij de producten retour hebben gekregen en ze voldoen aan de voorwaarden voor het retourneren.

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons besteld, geldt de wettelijke garantie. Dit houd in dat het artikel datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

Klachtenprocedure

Bij ons staat een uitstekende service voorop, indien je toch een klacht hebt over een product of over ons, dan zullen wij er alles aan doen om dit op te lossen.

U kunt dit melden door te mailen naar: info@parfum.nl

Omschrijf de klacht zo duidelijk mogelijk en vermeld indien van toepassing het ordernummer en de besteldatum, we ontvangen ook graag foto's indien er sprake is van een defect product.

Binnen 2 werkdagen krijgt je dan een reactie van ons over de afhandeling van de klacht. 

Je kunt ook een klacht indienen bij het Europees ODR platform. Klik hier voor de link.

Copyright Parfum.nl © 2022 All rights reserved.