Skip to content

Bezorging

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 20:00 uur, worden dezelfde dag verzonden. Besteld in het weekend? Dan wordt je order maandag verzonden.

Wij kunnen in verband met de drukte niet garanderen dat jouw bestelling binnen 1 werkdag wordt bezorgd omdat wij hiervoor afhankelijk zijn van onze bezorgpartner Post NL. Wij doen er alles aan om geplaatste bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Voor de laatste updates met betrekking tot de bezorging van uw bestelling adviseren wij u daarom de Track&Trace-gegevens van uw bestelling te raadplegen.
Bij de verzendbevestiging per e-mail zit een Track&Trace-code die toont waar je bestelling is. Je kan de code kopiƫren en invoeren op de website van Post NL: https://jouw.postnl.nl/?pst=sp-pnl-nav-ontv-ql1-tracktrace#!/
Jouw bestelling wordt bezorgd door Post NL.
Als een levering niet succesvol is wordt deze aangeboden bij de buren of komt de Post NL bezorger de volgende werkdag terug. Houd je Track&Trace-gegevens in de gaten om te zien waar jouw pakket op dit moment is.
Indien je jouw bestelling niet hebt ontvangen adviseren wij u de Track&Trace-gegevens van je bestelling te bekijken. Neem contact met ons op indien je geen Track&Trace code heeft ontvangen of onjuiste informatie ziet. Vervolgens zal onze bezorgpartner Post NL onderzoek doen naar de status van jouw bestelling en streven wij ernaar je binnen 5 werkdagen te voorzien van de uitkomst van het onderzoek. Indien u uw bestelling in de tussentijd alsnog ontvangt vernemen wij dit graag van u.