Skip to content

Bezorging

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 20:00 uur, worden dezelfde dag verzonden. Besteld in het weekend? Dan wordt je order maandag verzonden.

Wij kunnen in verband met de drukte niet garanderen dat jouw bestelling binnen 1 werkdag wordt bezorgd omdat wij hiervoor afhankelijk zijn van onze bezorgpartner DPD. Wij doen er alles aan om geplaatste bestellingen gedurende deze drukke periode zo snel mogelijk te verwerken. Voor de laatste updates met betrekking tot de bezorging van uw bestelling adviseren wij u daarom de Track&Trace-gegevens van uw bestelling te raadplegen.
Bij de verzendbevestiging per e-mail zit een Track&Trace-code die toont waar je bestelling is. Je kan de code kopiƫren en invoeren op de website van DPD: https://www.dpd.com/tracking
Jouw bestelling wordt bezorgd door DPD.
Als een levering niet succesvol is wordt deze afgeleverd bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt en zal er door DPD een bericht worden achter gelaten. Je hebt de mogelijkheid om vooraf de levering te verplaatsen naar een andere dag of tijd. Dit staat in de e-mail die u van DPD ontvangt.
Indien je jouw bestelling niet hebt ontvangen adviseren wij u de Track&Trace-gegevens van je bestelling te bekijken. Neem contact met ons op indien je geen Track&Trace code heeft ontvangen of onjuiste informatie ziet. Vervolgens zal onze bezorgpartner DPD onderzoek doen naar de status van jouw bestelling en streven wij ernaar je binnen 5 werkdagen te voorzien van de uitkomst van het onderzoek. Indien u uw bestelling in de tussentijd alsnog ontvangt vernemen wij dit graag van u.