Skip to content

Retourneren

Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.
Ja, binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen kan je je bestelling retourneren.
Dit kan je doen door een email te sturen met als onderwerp 'Retour' naar info@parfum.nl onder vermelding van uw naam en ordernummer. 

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn parfums en make-up waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Deze producten zijn namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.
Vermeld altijd het ordernummer en je naam in jouw retour zending (factuur of los briefje).
Het product verstuur je in de originele verpakking naar het volgende adres:
Parfum.nl Retouren
Steenweg 17
9936 BP Farmsum
De keus is aan jou. Wij raden je altijd aan om de retour zending met een track en trace code te versturen. Zo heb je altijd een bewijs, bewaar deze tot de retour volledig is terug betaald.
Door onze lage prijzen zijn de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening.
Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaardverzendkosten) terug voor producten die onbeschadigd, in de originele verpakking en in originele staat verkeren. Wij storten het geld terug op dezelfde rekening dat is gebruikt om de bestelling af te rekenen.

Indien je een deel van de bestelling houdt, worden de verzendkosten niet vergoed. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben ontvangen.
Reeds geopende of gebruikte producten nemen wij niet retour. De recht op terugbetaling vervalt. Wij kunnen je alleen het volledige bedrag terugstorten indien het product onbeschadigd is, in de originele verpakking en in de originele staat verkeert.  Deze producten zijn namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.
Als het product tijdens het retourneren beschadigd raakt dan ben jij verantwoordelijk voor deze schade. Zorg dat het product goed is ingepakt zodat de kans op schade beperkt blijft. Bewaar de track en trace code tot de retour volledig is terug betaald.