Nagels

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laat je nagels stralen

Op zoek naar de mooiste producten voor je nagels? Bij Parfum.nl hebben we een assortiment aan nagelproducten voor mooi verzorgde, stralende nagels. Denk hierbij aan nagelgel en nagellak.    

Diverse merken

De beste merken voor jouw nagels. In ons assortiment vind je enkel de beste merken in nagelproducten. Zo verkopen wij nagellak en -gel van merken als Collistar, Dior en YSL. Snel jouw benodigde product vinden? Gebruik de handige filtering links op de pagina. Met dit filtersysteem geef je het type, de productsoort, hoeveelheid van de verpakking en minimale en maximale prijs aan. 

Kies jouw favoriete nagelproduct

Om je nagels een mooie uitstraling te geven kun je gebruik maken van nagellak of nagelgel. Naast een mooie uitstraling hebben de producten ook een verzorgende werking. Door het gebruik van nagellak of -gel bescherm je je nagels, worden ze versterkt en krijgen je nagels de benodigde voeding. Of je kiest voor lak of gel is afhankelijk van jouw eigen voorkeur. Nagellak breng je doorgaans gemakkelijker en sneller aan, terwijl gellak wat meer uitgebreider is met onder andere het gebruik van een UV of LED lampje. Het resultaat is echter dat de lak langer en beter blijft zitten dan gewone nagellak. 

Vragen over producten voor je nagels?

Wil je meer weten over onze producten voor je nagels of over andere producten? We helpen je graag verder. Stel je vraag via onze klantenservice. Bel 085-0438 354 of stuur ons een mail via customerservice@parfum.nl.

Eerder bekeken
No recently views items
Alles wissen

 

Newsletter