Ogen

Producten 1-24 van 109

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 109

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oogmake-up voor iedereen!

Ben je op zoek naar make-up voor je ogen? Bij Parfum.nl hebben wij verschillende producten die je ogen weer helemaal laten stralen, denk hierbij aan eyeliner, mascara, oogpotlood, oogschaduw en wenkbrauw make-up.

Diverse merken

Voor jouw ogen hebben wij de beste merken, denk hierbij aan Chanel, Lancome, Dolce & Gabbana, Collistar en nog veel meer. We hebben alle producten die je maar kunt bedenken voor je ogen en om je te helpen bij de zoektocht hebben wij een handig filtersysteem. Hier kun je aangeven wat voor categorie, type, productsoort, hoeveelheid en prijs je wilt. Hierdoor kunnen wij de selectie aan producten verkleinen waardoor jij eerder de juiste producten vindt.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van oogmake-up?

Ben je er nog niet helemaal over uit wat voor make-up je wilt? Om je te helpen beschrijven we hier kort waar je op moet letten als je oogmake-up aanschaft.

Wenkbrauwen voor de mimiek van je gezicht

Wenkbrauwen zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van het gezicht. Dit komt omdat je wenkbrauwen voor een groot gedeelte zorgen voor de mimiek van het gezicht. Met een goede wenkbrauwgel, poeder en potlood, is het makkelijker om de wenkbrauw in model te brengen. Zorg wel dat je de goede kleur hebt.

Oogschaduw laten je ogen stalen

Bij oogschaduw is het belangrijk dat je de goede kleur hebt. Neem een kleur die het tegenovergestelde is van je oogkleur. Dus stel je hebt groene ogen, dan moet je paarse oogschaduw opdoen. Hierdoor komen je groene ogen nog beter uit. Een palet aanschaffen is het makkelijkst, want hierdoor heb je alle kleurtinten om je ogen goed op te maken. De tweede belangrijke tip is dat je van buiten naar binnen moet werken. Je begint met een donkere kleur en eindigt met een lichte kleur. Je kunt je oog make-up extra aanzetten met eyeliner, waardoor je ogen er nog meer uitpoppen.

Mascara als finishing touch

Als finishing touch gebruik je natuurlijk mascara. Bij het aanschaffen van mascara moet je kijken naar de structuur van je wimpers en vanuit hier kun je een goede mascara kopen. Daarbij moet je ook goed kijken naar de soorten borsteltjes. Zo zorgt een gebogen borstel bijvoorbeeld voor gekrulde wimpers.  

Vragen over oogmake-up?

Heb je nog vragen over oogmake-up of over andere producten? Stel die vragen dan aan onze klantenservice! Die is te bereiken via 085-0438 354 of mail naar customerservice@parfum.nl.

Eerder bekeken
No recently views items
Alles wissen

 

Newsletter