Handen

6 producten

24 36 48
  1. St.Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse
     Adviesprijs € 31,00 Aanbiedingsprijs € 26,95 Je bespaart € 4,05
  2. Shiseido Adv Essentia Energy Hand Nourishing Cream
     Adviesprijs € 30,00 Aanbiedingsprijs € 21,95 Je bespaart € 8,05

6 producten

24 36 48

Handverzorging

Handverzorging is heel erg belangrijk. Handen zijn gevoelig, ze drogen snel uit en komen in contact met invloeden van buitenaf. Hierdoor is de kans vrij groot dat handen uitdrogen. Dit kan komen door kou, schoonmaakmiddelen, zon en zeep. Een grote oorzaak van die droogheid verschijnselen is dat wij vaak onze handen wassen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om na elke wasbeurt bijvoorbeeld handcrème te gebruiken. Handen worden weer vet en het duurt een tijdje voordat uw handen weer droog aanvoelen. Blijf wel regelmatig smeren om ervoor te zorgen dat de handen niet droog worden.

Verschillende merken handverzorging

Wij hebben verschillende goede merken aan handverzorging die u kunnen helpen bij uitdroging van de huid. De merken die bij ons handcrèmes verkopen zijn Chanel, Christian Dior, Collistar, L’Occitane, Molton Brown, St. Tropez en The Body Shop.

Om het jouw gemakkelijker te maken met de zoektocht naar de meest geschikte handverzorging hebben wij een aantal filters geplaatst die u helpen bij het zoeken. Zo kan er gekozen worden uit type verzorging, productsoort, hoeveelheid en de prijs. Hiermee kunt u heel gespecificeerd zoeken naar de meest geschikte handverzorging.

Om de meest geschikte handverzorging te vinden, hangt er maar net van af hoe gevoelig jouw handen zijn. Hele gevoelige handen kunnen het beste handverzorging gebruiken waar bijna tot geen parfum in zit. Wanneer handen minder gevoelig zijn is het lekker om een handverzorging aan te schaffen die lekker ruikt. Hierdoor krijg je weer een fris en fruitig gevoel waarmee je de dag door kan komen.

Andere producten

Naast handverzorging verkopen wij ook andere producten zoals parfum. Wij hebben de grootste online keuze aan dames en heren parfums. Onze geschenksets voor heren en dames zijn super leuk als verjaardag cadeaus of andere aangelegenheden.  Tevens hebben we hele mooie make-up producten en verzorgingsproducten voor het hele lichaam.

Online bestellen

Wanneer je de handverzorging voor 19:00 besteld, wordt het de volgende dag al thuis geleverd. Producten worden gratis bezorgd vanaf €60 euro. Voor vragen kan je terecht bij onze klantenservice. Die zijn te bereiken per telefoon tussen 9:30 en 17:00 via het telefoonnummer 085-0438 354. Ook kan er gemaild worden naar 085-0438 354.

Copyright © 2018 Parfum.nl