Skip to content

Weekaanbiedingen

Versierde dennenbomen, versieringen in huis, kerstkaarten versturen en natuurlijk cadeaus! De feestdagen brengen veel gezelligheid, maar ook altijd veel stress. Natuurlijk zijn we wat aan de vroege kant, maar hoewel kerstinkopen altijd weer lastig blijken te zijn wordt er dit jaar overal voor de extra drukte gewaarschuwd. Zeker nu we ook voorzichtig moeten zijn in de winkels. Dus om de kerst met zo weinig mogelijk stress in te gaan hebben we alvast een cadeau selectie met mooie prijzen!

Tiffany & Co Eau de Parfum Spray

Dames - Wie wil er niet een kerstcadeau dat komt in een Tiffany-doos? Deze parfum zit in een diamantachtige kristallen fles en is het perfecte cadeau voor elke vrouw. Voor je vriendin, je moeder of grootmoeder. Het is tijdloos en elegant!

Dames Eau de Parfum50 ml
€ 90,80
€ 52,60
Bekijk het product

JOOP! Joop! Wow Men Eau de Toilette Spray

Heren - JOOP! WOW! uit 2017 is een verrassend frisse en houtachtige geur. Een geur met een speelse sfeer die past bij een levenslustige persoonlijkheid. Perfect voor mannen die niet bang zijn om iets opvallends te dragen.

Heren Eau de Toilette60 ml
€ 39,60
€ 24,50
Bekijk het product

Christian Dior Dior Miss Dior Eau de Parfum Spray

Dames - De roos vormt het hart van dit parfum, gelanceerd in 1947 maar nog steeds van deze tijd. Een zachte, klassieke geur die verdiend het om gedragen te worden door vrouwen die net zo vrouwelijk en chic zijn.

Dames Eau de Parfum50 ml
€ 119,40
€ 79,60
Bekijk het product

Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette Spray

Heren - Ben je opzoek naar het perfecte kerstcadeau voor een sterke en toch gevoelige man? Zoek dan niet verder! Versace Dylan Blue zit vol kracht, charisma en eindeloze passie. Een geur met karakter en individualiteit.

Heren Eau de Toilette50 ml
€ 60,70
€ 45,60
Bekijk het product

Yves Saint Laurent YSL Libre Eau de Parfum Spray

Dames - Opzoek naar een parfum dat zij kan dragen voor speciale gelegenheden? Dan is Libre perfect. Het is een bloemige geur met lavendelakkoorden voor de sterke en zelfverzekerde vrouw die niet bang is verleidelijk te zijn.

Dames Eau de Parfum50 ml
€ 99,10
€ 69,70
Bekijk het product

Yves Saint Laurent YSL La Nuit De L'Homme Eau de Parfum Spray

Heren - Het is een gewaagd en donker parfum, die elke vrouw op zal vallen. Dus wil je hem iets geven waardoor hij zich speciaal voelt? Dan is deze geur perfect.

Heren Eau de Parfum60 ml
€ 56,80
Bekijk het product

Tommy Hilfiger Girl Eau de Toilette Spray

Meisje - Opzoek naar een parfum voor je dochter, nichtje, zusje of buurmeisje? Tommy Hilfiger Girl is dan precies waar je naar opzoek bent. Een absoluut nostalgisch parfum, al populair sinds de jaren '90 maar nogsteeds even jeugdig. Geef dit parfum door aan de volgende generatie.

Dames Eau de Toilette50 ml
€ 23,30
Bekijk het product

Abercrombie & Fitch First Instinct Men Eau de Toilette Spray

Jongen - Onze cadeau favoriet voor een tiener jongen? Absoluut Abercrombie & Fitch First Instinct. Een iconisch, opvallend en speels parfum die elke jongen in zijn collectie moet hebben.

Heren Eau de Toilette50 ml
€ 24,80
Bekijk het product

Lancome Idole Eau de Parfum Spray

Meisje - Een nog vrij nieuw parfum die alle jonge meiden zeker niet gemist hebben. Met celebrity Zendaya als het gezicht van het parfum en de boodschap: ''wordt je eigen inspiratiebron en idool'' zal elk jong meisje hem willen hebben. Daarnaast is het een onweerstaanbare lichte bloemengeur!

Dames Eau de Parfum50 ml
€ 67,10
Bekijk het product

Versace Eros Pour Homme Eau de Toilette Spray

Jongen - Voor elke jongen die klaar is om op te groeien. Een meer volwassen parfum die nog zeker iets jeugdigs en speels heeft. Een parfum voor wie een volwassen geur wil dragen zonder dat deze te zwaar is.

Heren Eau de Toilette50 ml
€ 42,10
Bekijk het product

Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Women Eau de Toilette spray

Meisje - Voor vele een absolute "signature scent", een die ze elke dag kan dragen. Het is een frisse en zoete geur die de hele dag blijft zitten en dus de hele schooldag overleeft.

Dames Eau de Toilette100 ml
€ 36,80
Bekijk het product

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette Spray

Jongen - Voor de tiener met stijl! Een geur net zo iconisch als de lacoste polo's. Met een leuk verhaal achter de naam dat samenghangt met de polo, De letter L staat voor Lacoste, de nummer 1 voor uniciteit, nummer 2 is de code voor de korte mouw en het nummer 12 is het prototype dat René Lacoste heeft gekozen.

Heren Eau de Toilette100 ml
€ 33,70
Bekijk het product